Wednesday, June 8, 2011

ter-BARU !

Posted by alexandria91
       haa nak tau kan apa yg ter-BARU tuu. taraaaa ! cehh. HEHE actually TADE pape punn. hmm just nak buad entry baru jea. dah lama sangad sangad rasanya yunk tak update entry kann. apa lah sangad nak update entry baru ni kalau followers baru seciput jea. laen lahh kalau yunk ni blogger terkenal cm yg laen2 tu. jeles bila tengok blogger2 laen punya followers. bila lah yunk nak jadi cm mereka2 tu pulakk kann. HEE gila berangan ! tapi ! haa itu dia.. start saat detik jam minit dikala senjakala ini yunk nk CUBA TRY TEST tok rajenkan diri ni meng-update entry2 baru yea. kalau bole nak sharing dengan kawan2 laen tentang kehidupan yunk ni. yg mana pahit manis masam masin kelat payau insyaallah akan diKONGSI bersama yew. so rajen2 lah lawat blog yunk lepas ni okay ;) keep it up. MUAHAHA ! :)


    
      *pada followers baru tu , welcome to my blog yew. u follow I follow. tengkiyu muahh :)

2 comments:

huda rahim on June 9, 2011 at 3:21 AM said...

poyo la ko !!
aq follow,ko x follow2 aq ! grrrr,,sabo jelah ~

alexandria91 on June 9, 2011 at 9:09 PM said...

awak sape ? saye tak kenal awak... grr . HAHA

 

sayangKUamir Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei