Saturday, June 11, 2011

sabtu !

Posted by alexandria91
            hehe, malam ni memang nak cerita pasal hari sabtu jea. tanak cite pasal hari lain. mengapa kenapa aekk ? nak tau ke ? sebabnya....... hari ni ialah 1st TIME yunk pegi KOKORIKULUM kuis okay. HAHA gila kan ! dah sem3 tapi baru nak masuk koko ? adeyh. oleh sebabnya sem 1 terSANGAD lah RAJIN pegi , sebab tuh RAJINnya sampai ke sem 3 ni. HOHO

           1st time pegi okay lah. bole rupanya yunk bangun pagi pagi sabtu ni. padahal sebelum sebelum ni dah buad kajian untuk bangun awal di pagi sabtu tapi tak bole gak. tiba tiba hari ni alhamdulillah boleh rupanya. mungkin ada betulnya kata sorang membe ni 'weyh novi aku rasa kan kau ni patut kena REPEAT koko lah sem depan. baru kau ada keinginan kod tok nak pegi koko.' HAHA tahniah pada membe aku tuh da sedar kan aku tentang pentingnya koko di kuis ni. haisshh.

          bila yunk pikir2 balek, menyesal betul tak pegi koko saeng membe2 sem pun ber-kokok jugak. kan dah sekarang koko saeng buda2 sem 1. orang lain koko sem 1 sekali jea tapi yunk koko sem 1 duakali. nasib2. HAHA padan muka kad diri sendiri sapa suh rajin sangad dulu !

           dan2 pulak tuh daripada koko PBSM bertukar kepada PPIM . HAHA lagi lah ta bole bla ! tapi bagi yunk kan ppim is more better kod daripada pbsm. bukan apa, orang pompan macam yunk ni memang layak kodd jadi ppim. cewah2 ! and actually rupanya bukan yunk sorang yg repeat. ramai lagi dak2 yg sem tuwa2 repeat. HAHA sume tuh lah orang2 yg rajin macam yunk ni. adeyh.. yg penting azam sem ni yunk nak topup blek sume yg yunk pena sia2 kan time sem lepas. sem ni KENA BUAT BETUL2 ! and yunk yakin yunk mesti boleh buad ! yeahh ... !

waduh okelah kawan ! yunk nak tydow dah ni . dah lewat sangad ni. mata pun dah kuyu layu jeni. wokay nijelah entry yunk tok hari ni. sorry taw kalau tak best ! tak pandai bercerita lah katakan ! uhuu :'(
okay lah you all gudnyte yahh ! may have a sweet dream... assalam ...

*sebenarnya esok PAGI GILA yunk kena bangun QIAMULAILL . haa yg tuh untuk usrah punya repeat pulak . adeyh. (^^-)

1 comments:

my short name is zaty on August 10, 2011 at 11:02 AM said...

hehe..chaiyok2 n0vi :) i'll pray for your success ! ^^

 

sayangKUamir Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei